Interzis nuntilor de noapte la Sangeorz-Bai

“Dragi sîngeorzeni.
Începând cu 01.01.2019 prin hotărârea C. L., nunțile în zona intravilanului orașului Sîngeorz-Băi vor fi doar de zi, adică se vor termina cel târziu la ora 24.00!”


Primaria orasului Sangeorz-Bai a publicat pe contul oficial de Facebook ca incepand cu anul 2019 in intravilanul orasului se vor putea organiza doar nunti de zi. Hotararea Consiliului Local Sangeorz-Bai nu este agreata insa de o parte a locuitorilor, iar postarea a atras imediat comentarii negative. Consilierii locali din partea PSD nu sunt de acord cu aceasta hotarare, “În calitate de consilier nu voi vota asa ceva. Dar cum au majoritate cu acel viceprimar. Fac ce vor ei.” Ioan Pantilimon Niculai.

Un argument PRO al acestei hotarari il reprezinta linistea de care turistii, pensionari in mare parte, nu au parte cand ajung in statiune. Majoritatea nuntilor au loc fix in statiune, chiar si in salile hotelurilor Hebe si Somesul, care gazduiesc majoritatea turistilor veniti in statiunea balneara.

Raspunsul primarului asupra parerilor negative: “Întotdeauna omul e sensibil la orice schimbare!
Să ne punem în locul vecinilor și al turiștilor, putini câți sunt deocamdată, care vin la ODIHNA ȘI TRATAMENT, nu mai discutăm de nenumăratele reclamații venite pe această temă! Nu dorim decât NORMALITATE! Mulți care au fost la evenimente de zi în alte orașe susțin că e mult mai frumos și mai elegant, vă invit să faceți un exercițiu de imaginație și să vedem partea plină a paharului! Mulțumesc Consiliului Local care a înțeles pe argumente acest aspect și au votat favorabil!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *